100% izkupiček na državnem nivoju

Nova Gorica, 10.11.2014

Zmage starejših dečkov, kadetov in mladincev na gostovanjih v Ajdovščini in Celju.

U15: NŠ Ajdovščina: ND GORICA    0:3   (0:1)

Varovanci Darka Krumpa na ajdovsko-goriškem derbiju niso razočarali in suvereno zmagali. Naši starejši dečki so z zadetkom Angela Stratorskega povedli v prvem polčasu, zmago pa so z zadetkoma Luke Černeta in Amadeja Mariniča potrdili v nadaljevanju.    

 Več o tekmi klikni tukaj!

 

U17: NK Simer Šampion: ND GORICA   1:2  (0:1)

Kadeti so brez nekaterih pomembnih členov ekipe slavili v Celju. Tokrat so nastopili brez prvega strelca ekipe Ambroža Klančiča, ki je pomagal pri mladincih. Breme zadetkov so nase prevzeli mlajši igralci in se z dvema eurogoloma zelo izkazali. Po vodstvu domačih je za izenačenje poskrbel Jaka Kuraj, ki je v slogu starejšega brata iz 30 metrov dosegel izjemen zadetek. V drugem polčasu pa je zmago prinesel Žan Leban, ki je prav tako iz velike oddaljenosti dobro meril in presenetil domačega vratarja.

Več o tekmi klikni tukaj! 

 

U19: NK Simer Šampion: ND GORICA   0:4  (0:2)  

Mladinci so po 2 ponesrečenih predstavah ponovno prikazali dobro tekmo, ki so jo popolnoma nadzorovali in prepričljivo dobili. V vodstvo so prešli po odlični asistenci Jana Humarja, ki je dobro našel Mariniča za vodstvo naših. Zadetek za 2:0 je bil plod ekipne igre in dobre kombinatorike na levi. Akcijo je po predložku Klančiča z glavo zaključil Tilen Nagode in tako tik pred odmorom povišal prednost. V drugem polčasu je po še eni zgrešeni 11 metrovki naših na sceno stopil Grega Debenjak, ki je z dvema lepima zadetkoma kronal premoč naših mladincev.

Več o tekmi klikni tukaj!