Pregled nastopov selekcij nogometne šole

Nova Gorica, 06.12.2016

Končana tekmovanja v jesenskem delu

V mlajših selekcijah je za nami jesenski del nogometne sezone 2016/2017.  

Vse selekcije Nogometne šole ND Gorica so s svojimi ligaškimi obveznostmi za letos že zaključile.   

Varovanci Davida Kanalca oziroma selekcija U-19 je prvi del svojega prvenstva s 15. točkami sklenila na 11. mestu 1. mladinske nogometne lige.  

Nogometaši trenerja Petra Fabjana pri U-17 so po štirinajstih tekmah z 19. točkami na 8. mestu.  

Ekipa U-15 pa je zaključila kot deseto uvrščeno moštvo zahodne lige. Mladinska in kadetska ekipa sta na skupni točkovni lestvici, ki na koncu šteje kot enoten uspeh, enajsti.  

Igralci Tomaža Winklerja pri selekciji U-15 so se v malce boljši luči izkazali na letošnjem turnirju NIKE Cup, ki je potekal meseca oktobra v Kopru. Tam so osvojili prvo mesto v svoji skupini in so se tako uvrstili na zaključno tekmovanje, ki bo aprila prihodnje leto.  

Ekipa U-14, ki nastopa v MNZ ligi pod vodstvom trenerja Mateja Mezeka je zaključila na odličnem prvem mestu. V svojih vrstah pa imajo tudi najboljšega strelca. To je Veron Tavčar, ki je na osmih tekmah dosegel sedem zadetkov.  

Do premora, ki bo med 23.12. ter 6.1. pa bodo vse zgoraj omenjene selekcije (od U-14 do U-19) odigrale oziroma oddelale še nekaj prijateljskih tekem ter treningov.  

Za ekipe od U-7 do U-13 premora ni. Fantje nemoteno nadaljujejo z treniranjem v notranjih prostorih in se trenutno pripravljajo na zimske turnirje.