Na zadnji letošnji tekmi osvojili točko

Nova Gorica, 10.12.2016

ND Gorica : NK Radomlje 1:1

Novogoričani so na zadnji tekmi v letu 2016 proti Radomljam na domačem igrišču iztržili remi 1:1. V drugem polčasu je izenačil Andrej Kotnik.

Belo-modri so si znova pripravili številne lepe priložnosti. Tako je bil v 24. minuti blizu zadetku Miran Burgič. Le nekaj minut zatem so gostje povedli, saj je bil po kotu uspešen Tine Karamatić.

Do odhoda na odmor sta poskusila Sandi Arčon in znova Burgič s škarjicami.

V nadaljevanju vse več pritiska domače enajsterice. Ta je do izenačenja prišla v 80. minuti, ko je po podaji Rifeta Kapića s kota z glavo zadel Andrej Kotnik. Še pred tem beležimo strela Kapića in Osuija.

Nigerijec Bede Amarachi Osuji je tik pred koncem imel lepo priložnost za zmago, vendar ni uspel zatresti gostujoče mreže. Gostujoči vratar mu je strel ubranil. Ob samem koncu še lepa priložnost za goste, ki pa so žogo poslali tik mimo domačih vrat.

ND Gorica je s točko končala jesenski del, kar pomeni, da je sama na četrtem mestu lestvice.

Sledi prvenstveni premor. Spomladanski del prvenstva se bo začel predvidoma 19. februarja 2017.

 

GORICA - KALCER RADOMLJE 1:1 (0:1)

Strelca: Kotnik 80.; Karamatić 30.

ND Gorica: Sorčan, Curk, Boben, Jogan, Škarabot, Kapić, Grudina, Nagode (46./Osuji), Žigon (70./Kotnik), Arčon (55./Kolenc), Burgič.

NK Radomlje: Ivačič, Jazbec ( 82./Marinšek), Karamatić, Zukić, Lidjan , Balić, Barukčič, Jugovar , Janković ( 78./Gajić), Cerar ( 85./Kovjenić), Nunić.

Sodnik: Vojko Goričan (Loče pri Poljčanah)