Rifet Kapić pred gostovanjem pri Radomljah

Nova Gorica, 20.04.2017

Novogoričani s petkovo tekmo proti Radomljam (ob 20. uri, Športni park Domžale) odpirajo 30. krog Prve lige TS 2016/17.

Za nd-gorica.com je pred dvobojem svoje mnenje podal eden najbolj vidnih igralcev moštva Rifet Kapić.

Najprej je pojasnil zadovoljstvo s prednostjo pred najbližjimi konkurenti: "Zagotovo smo veseli te prednosti, a potrebno je napredovati v igri. Igrati moramo najboljše, kar znamo. Mislim, da bi lahko tekmo s Celjem odigrali boljše. Toda ta nastop je že za nami. V tem trenutku se osredotočamo na Radomlje, saj si želimo ustvariti nov uspešen rezultat."

Kapić je nadaljeval: "Prepričan sem, da lahko pridemo med prva tri moštva. Do konca sezone lahko izkoristimo takšno priložnost. Mislim, da imamo precej ugoden razpored in videli bomo, kako se bo izšlo. Verjamem v uvrstitev med prve tri."

Za konec pogovora je še strnil pričakovanja pred naslednjo preizkušnjo: "V tej ligi je vsaka tekma nekoliko drugačna, tako da ne moremo nobenega odpisati. Radomlje so proti Olimpiji odigrale zelo dobro tekmo, zaslužile so si mogoče celo zmago. V tekmo vstopamo z mislijo na nove tri točke."

Po zadnjih informacijah zdravniške službe naj bi bil za tekmo nared napadalec Andrija Filipović, ki se je ubadal s poškodbo stegenske mišice. Zaradi kazni bo manjkal Jaka Kolenc, Rok Grudina pa ima še vedno težave s poškodovanim gležnjem. 

GREMO, GORICA!