Jan Humar v pričakovanju Krškega

Nova Gorica, 28.04.2017

ND Gorica v soboto ob 18. uri gosti Krško. Eden glavnih adutov bo tudi Jan Humar. Ta je v zvezi s tekmo povedal svoje misli.  

O takojšnji priložnosti za igro ob vrnitvi po poškodbi je dejal: "Res sem relativno hitro po operaciji dobil priložnost v prvi enajsterici, zato moram priznati, da nisem bil prepričan, če bom že fizično pripravljen za vseh 90 minut na želenem nivoju. Na srečo ni bilo problemov, tako da je pripravljenost že na nivoju tiste pred operacijo."

Nato je razložil, kje tiči razlog za takšno ekipno formo: "Mislim, da predvsem to, da so se nam v drugem delu poklopile tekme v ključnih trenutkih, ko nam je v prvem delu velikokrat zmanjkala kakšna malenkost in morda tudi malo sreče, Iz tekme v tekmo nam je rasla samozavest in prepričanje, da lahko premagamo vsakega nasprotnika na vsaki tekmi."

Pričakovanja za nastop proti Krškemu so: "Seveda nas čaka še ena težka tekma, tako kot bo tudi vsaka naslednja do konca prvenstva ključna za končno razvrstitev na lestvici. Mislim, da je čas za zmago tudi na domačem igrišč. Ekipa si seveda želi čim večje podpore gledalcev, ki so v zadnjih tekmah znali ustvariti pozitivno klimo in vzdušje tudi v težjih trenutkih tekme, ko jih najbolj potrebujemo."

Naj dodamo, da Rok Grudina zaradi poškodbe gležnja vadi po posebnem programu, medtem ko bodo Matija Boben, Andrija Filipović in Tilen Nagode manjkali zaradi kartonov.