Trener Srebrnič ob koncu sezone: prikazali smo zelo dober nogomet

Nova Gorica, 29.05.2017

Potem ko je bilo v soboto jasno, da ND Gorica sezono končuje na izjemnem drugem mestu, so v nedeljskem večeru igralci, strokovni štab in vsi podporniki kluba v klubskih prostorih v Športnem parku v Novi Gorici nazdravili izjemno uspešnemu tekmovanju. Vzdušje je bilo kakopak zelo prešerno.

V klubskih prostorih so postavili tablo zaslužnih osebnosti. Kot prvi so se nanjo podpisali trije velikani Novogoriškega nogometa. Najboljši strelec Gorice vseh časov Milan Osterc, igralska legenda Florjan Debenjak ter še ena ikona kluba in aktualni trener Miran Srebrnič.

Ekipa se znova zbere predvidoma 12. junija. Sedem dni pozneje ND Gorico čaka žreb parov za evropska tekmovanja, prva tekma pa bo na sporedu 29. junija.

Po zadnji tekmi na Bonifiki je trener Miran Srebrnič sijal od zadovoljstva. Dejal je:

''Po koncu prvenstva smo presrečni. V drugem delu lige smo osvojili največ točk. Ujeli in tudi prehiteli smo nasprotnika kot sta Olimpija in Domžale. Čestitke igralcem za ta fenomenalen uspeh. V zadnjih dveh nastopih se je videlo, da smo že izčrpani. Ni bilo takšnega tempa kot prej, toda fantje so garali in zasluženo zmagali. Nagrada je prišla. Moštvo je pokazalo zelo dobre nogomet. Vsi, ki navijajo za Gorico so lahko ponosni, da imamo na našem koncu  takšen klub.''