Mladinci in kadeti zaključili z jesenskim delom

Nova Gorica, 27.11.2018

Mladinska in kadetska selekcija sta v soboto odigrali zaostali tekmi 11. kroga ter tako zaključili z jesenskim delom prvenstva, starejše dečke pa čakata še dva zaostala obračuna.

MLADINCI

Mladinska selekcija je gostovala pri ekipi Domžal, ki je trenutno na prvem mestu, in osvojila točko z rezultatom 1:1.

Prvi polčas je boljše kazalo plavo-belim, ki so v 30. minuti prek Angela Stratorskega izkoristili najstrožjo kazen in povedli.

Vodstvo so uspešno branili do 76. minute, ko je Dario Kolobarić dosegel izenačujoči zadetek, s katerim je postavil končni rezultat.

Sodnik je pokazal 5 kartonov, prav vse Goričanom. Rumenega so prejeli Trivunović, Brešan, Pintol in Marinič, rdeči karton pa je dobil Basholli.

 

KADETI

Kadeti so se v gosteh pomerili s prvouvrščeno ekipo Domžal in izgubili z rezultatom 2:0.

Goričani so se v uvodnih minutah tekme dobro držali, vendar jim je koncentracija popustila v 29. minuti in prejeli so zadetek.

V drugem polčasu so skušali izenačiti, a jim ni uspelo. V 84. minuti so domači dosegli še drugi gol in jasno je postalo, da bodo točke ostale v Domžalah.

Sodnik je na tekmi pokazal le en rumeni karton, v taboru plavo-belih ni porumenel nihče.

 

PREGLED JESENSKEGA DELA

Mladinci: Stanje na lestvici razkriva, da so mladinci po prvem delu prvenstva zbrali 23 točk, kar jih uvršča na 7. mesto. Največ zadetkov v taboru plavo-belih je dosegel Angel Stratorski, zbral jih je 7, sledita mu Goran Trivunović in Luka Černe, ki imata na svojem računu 4 gole.

Kadeti: Goričani so po jesenskem delu s 24 točkami postavljeni na 4. mesto, pred njimi so le Mura, Maribor in Domžale. Prvi strelec ekipe je Zak Kavrečič s 4 zadetki, na drugem mestu sta Tjaš Begić in Jernej Simčič s 3.

Na skupni lestvici mladincev in kadetov plavo-beli z 52 točkami zasedajo 5. mesto.

Selekcija U15: Starejši dečki imajo dve tekmi manj od večine tekmecev in trenutno zasedajo 9. mesto, zbrali pa so 14 točk. Najboljši strelec ekipe je Kris Ivančič, ki ima na svojem računu 6. zadetkov, s tremi goli mu sledita Maj Šuljić in Žan Slejko.

 

Foto: Manca Hvalič

Besedilo: Kristjan Pahor