Napovednik za tekmo z Dekani

Nova Gorica, 24.09.2019

Nogometaši ND Gorica bodo v sredo, 25. septembra, odigrali srečanje 10. kroga 2. SNL. V gosteh se bodo pomerili z ekipo Dekanov.

Stanje na lestvici
Goričani po 9 tekmah z 19 točkami zasedajo 4. mesto. Nogometaši Dekanov so zbrali 7 točk, kar jih uvršča na 12. pozicijo.

Prejšnja tekma ND Gorica
Plavo-beli so v 9. krogu gostovali v Ravnah na Koroškem, kjer jim je nasproti stal Fužinar. Varovanci Borivoja Lučića so imeli žogo več časa v svojih nogah, a niso imeli veliko nevarnih priložnosti za zadetek. Na drugi strani so nogometaši Fužinarja dobro stali v obrambi in onemogočali nevarne akcije nasprotnika. Težko srečanje je v 60. minuti odločil Luka Volarič, ki je dosegel zadetek z glavo po podaji iz kota. V zaključku tekme je Gorica ostala brez enega igralca, saj je Colley prejel rdeči karton.

Prejšnja tekma Dekanov
Jadran je v prejšnjem krogu v gosteh izgubil proti ekipi Brd. Prvi so povedli nogometaši Dekanov. V 9. minuti je zadel Lukanović, a vodstvo ni trajalo dolgo, saj je v 17. minuti izenačil Frelih. Isti igralec je 5 minut kasneje svojo ekipo povedel v vodstvo. Gostje so se dobro odzvali in že v 26. minuti je bil rezultat izenačen. Rezultat 2:2 je postavil Borghi. Drugi polčas ni bil tako napet in bogat z zadetki. Končni rezultat 3:2 v korist Brd je v 61. minuti postavil Jogan.

Forma Dekanov
Dekani so se znašli v manjši krizi. Izgubili so namreč že štiri zaporedne tekme in se po lestvici spustili precej navzdol. Točke so nazadnje osvojili 24. avgusta, torej so brez uspeha že en mesec.

Delegiranje
Glavni sodnik srečanja bo Roman Glažar, s strani mu bosta pomagala David Gabrovec in Aleš Skok.

Spremljanje tekme
Spremembe rezultata in ostale zanimivosti s srečanja boste lahko našli na družbenih omrežjih kluba.

-Twitter https://twitter.com/ndgorica

-Facebook https://www.facebook.com/ndgorica/

-Instagram https://www.instagram.com/ndgorica/
 
Besedilo: Kristjan Pahor