Komaj čakamo, da se vrnemo na domače igrišče

Nova Gorica, 27.09.2019

Plavo-beli se vračajo na domači stadion. V nedeljo, 29. septembra, bodo v Športnem parku Nova Gorica odigrali prvenstveno srečanje s Krko. Svoje poglede na vrnitev 'domov' nam je zaupal Tine Kavčič.

Goričani obračun na domačem terenu že nestrpno pričakujejo: "Občutki pred vrnitvijo v Športni park so dobri in komaj čakamo, da se vrnemo na domače igrišče. Igralci se že kar nekaj časa veselimo te prave domače tekme."

Kavčič ceni, da jih je zvesta publika spremljala tudi v Ajdovščini: "Kljub temu, da smo igrali v Ajdovščini, sem opazil našo zvesto publiko, saj je tribuna neposredno zraven igrišča, zato lahko res slišiš vso spodbudo in pozitivne besede, ki prihajajo s tribune. Igralni pogoji so bili malce slabši, kar je razumljivo, saj smo igrišče delili s Primorjem."

Centralni branilec pravi, da jih ponovno igranje v Športnem parku dodatno motivira: "Tako kot vsako tekmo, hočemo zmagati in prikazati dobro igro. Vrnitev na domači teren je za nas še dodatna motivacija, saj se želimo vrniti z zmago."

Besedilo: Kristjan Pahor