VSTOPNICE ZA OGLED TEKEM ND GORICA

NAKUP VSTOPNIC PREKO SPLETNE STRANI - MOJEKARTE.SI

Drage obiskovalke, cenjeni obiskovalci, navijačice in navijači. 

Sporočamo Vam, da je nakup vstopnic za domače tekme ND Gorica po novem mogoče opraviti tudi preko spletnega portala www.mojekarte.si (klikni) ali na prodajnih mestih Mojekarte.si.

V Novi Gorici so to: PETROL bencinski servisi, OMW Rožna dolina in MERCATOR Center, razširjeni seznam vseh prodajnih mest pa najdete na povezavi http://www.mojekarte.si/si/prodajna-mesta.html.   

Na vsakem od prodajnih mest boste ob nakupu prejeli vstopnice, s katerimi vam je omogočen direktni vstop na stadion, kar pomeni, da se povsem izognete čakanju v vrsti na blagajni stadiona.

Razlika med prodajnimi mesti Mojekarte.si je le v tem, da vam bodo na Petrolu vaše vstopnice natisnili na papir, na katerem sicer tiskajo račune, na ostalih prodajnih mestih pa boste prejeli vstopnice na posebnem zaščitenem papirju. 

Tisti, ki se boste odločili za nakup vstopnic preko spleta, si boste vstopnice natisnili kar na svojem tiskalniku (tako imenovane print@home vstopnice). Tudi s temi vstopnicami vam bo omogočen direktni vstop na stadion, brez čakanja na blagajni za prodajo vstopnic.  

 

POLSEZONSKE KARTE - POMLAD 2017

Navijači ND Gorica si lahko s pomočjo polsezonskih vstopnic po nižji ceni zagotovijo svoj sedež na tribuni domačega Športnega parka za drugo polovico nogometne sezone 2016/17.

Polsezonske vstopnice, ki so odslej preko naročila na klubski email (info@nd-gorica.com) na voljo za nakup vključujejo 8 domačih tekem in tako veljajo od prvega letošnjega domačega obračuna z NK Maribor (5. marec) do predzadnjega, 35. kroga Prve Lige Telekom Slovenije, ko v Novi Gorici kot zadnjič v trenutni sezoni gostuje NK Olimpija Ljubljana (20. maj).  

Cena odrasle polsezonske vstopnice znaša 50 EUR, medtem ko imajo otroci do 15. leta starosti polsezonsko vstopnico na voljo za 30 EUR.

 

CENIK VSTOPNIC ZA POSAMEZNE TEKME V SEZONI 2016/17

Redna vstopnica: 10 EUR, razen, če je na tej spletni strani drugače določeno.

V predprodaji: 8 EUR.

 

Opozorilo !

Na stadion je mogoč vstop samo z vstopnico, četudi je vstop prost !