Odzivi po zmagi proti Biljam

Nova Gorica, 09.08.2021

Za varovanci Mirana Srebrniča je težak obračun. Dvakrat so se znašli v zaostanku, dvakrat so se vrnili v igro, na koncu pa tri točke ohranili v Novi Gorici. ''Prevladal je izjemen ekipni karakter,'' je prepričan glavni trener plavo-belih.

''Spremljali smo zelo zanimivo tekmo,'' je svoje vtise po tekmi strnil Srebrnič. ''Pričakal nas je težak nasprotnik z veliko izkušnjami v drugi ligi. Naivno smo prejeli prvi gol iz protinapada, na začetku drugega polčasa smo imeli nekaj težav, ki smo jih rešili z ustreznimi menjavami. Na koncu je v ospredje stopil izjemen karakter.''

''Tekma se je razpletla na enak način kot 2 leti nazaj, le da takrat je zadnji zadetek dosegel Lamin Colley, tokrat sem ga pa jaz,'' je bil zadovoljen Leon Marinič. ''Morda smo imeli tudi nekaj sreče, vendar, kot je rekel trener, sreča gor ali dol, če se želimo vrniti v prvo ligo, moramo zmagovati. Moramo se potruditi, da bomo konkretnejši v napadu ter da ne prejemo toliko zadetkov. Ampak s prikazanim na tej tekmi sem zelo zadovoljen.

 

Foto: Foto Lado