Za 30 obletnico Boysev po zmago proti Beltincem

Nova Gorica, 24.09.2021

V 9. krogu 2. slovenske nogometne lige v Novo Gorico prihaja prekmurska ekipa Beltinci. V primeru zmage, bi bila ta že 8. zapored, še toliko slajša pa zaradi dejstva, ker naša navijaška skupina Terror Boys praznuje okroglih 30 let obstoja.

Beltinci se trenutno nahajajo na 10. mestu prvenstvene razpredelnice. Na svojem računu imajo 2 zmagi, 3 remije in 3 poraze, kar znese za 9 točk. 

Gorica in Beltinci sta se v drugoligaškem tekmovanju pomerila dvakrat, obakrat v sezoni 2019/2020. Na domači tekmi je Gorica slavila s prepričljivih 4:1, v Prekmurju pa so rumeni pripravili plavo-belim presenečenje in uspeli odvzeti skalp z 2:1.

Tokratna tekma se bo v Novi Gorici odvila v soboto, 25. 9., ob 19. uri. Glavni sodnik bo Denis Halilović, pomagala mu bosta Matic Mežnar in Veljko Mijatović, vloga delegata pa bo pripadla Emilu Šturmu.

Za vstop na stadion je obvezno PCT potrdilo, ob tem pa bomo pripravili tudi presenečenje. Če otrok pripelje odraslo osebo na tekmo in oba kupita vstopnice, za darilo prejmeta klubski šal.