Vpogled v nogometno šolo

Nova Gorica, 02.12.2015

Dva poraza na gostovanju v Velenju

MLADINCI

Mladinci Gorice so v 18. krogu v Velenju klonili proti Rudarju z 1:4. Novogoričani so v 25. minuti prišli do prednosti. Stel z bele točke je uspešno izvedel Leon Marinič. Toda domačih to ni zmedlo. Že v 33. minuti je Vašl izenačil.

V nadaljevanju trije goli Velenjčanov. V 47. minuti je Smajlović zadel za 2:1, v 76. je iz enajstmetrovke gol dosegel Anjdelić, Vezaj pa je v 92. minuti postavil končni izid.

Domači so prejeli dve mali kazni, Gorica pa eno (Leon Marinič v 73. minuti). V drugem polčasu smo v vrstah gostov videli tri zamenjave. Novogoričani tako ostajajo pri sedmih zmagah.  

Naslednja tekma

19. krog, Renče, četrtek, 10.12. ob 13.00, Gorica – Interblock

 

KADETI

Tudi kadeti v Velenju niso bili uspešni. Proti Rudarju so izgubili z 1:2. Domačini so prvi zadetek dosegli z najstrožje kazni, ki jo je realiziral Pljava. Tekla je 30. minuta srečanja.

Novogoričani odgovora niso našli. Za Rudar je Kadrić v 62. minuti podvojil prednost. Domači so predvsem v drugem polčasu igrali precej ostro in si za to prislužilio tudi tri rumene kartone.

Pri gostih je sicer Jaka Kuraj v 69. minuti znižal na 1:2, vendar do izenačenja Novogoričani niso zmogli. Na tekmi so prejeli dva rumena kartona, in sicer sta porumenela Angel Stratorski in Nik Jermol.

Naslednja tekma

19. krog, Renče, četrtek, 10.12. ob 11.00, Gorica – Interblock

 

Četrtkovi tekmi bosta tudi zadnji pred dolgim zimskim premorom.