Nejc Mevlja in Rifet Kapić: odločni in pogumni v Domžale

Nova Gorica, 04.03.2016

Pred tekmo NK Domžale : ND Gorica (nedelja, 16:55, Kanal A)

V_skoku.jpgKot je znano, ND Gorica svojo naslednjo tekmo igra v nedeljo ob 16.55 (prenos na Kanal A) v Domžalah.

Hrabra igra na prvi pomladni tekmi proti Zavrču deluje kot pogum. Domžale so zelo neugoden tekmec, a so na prvi tekmi proti Krki razočarale in izgubile.

Trener Miran Srebrnič se bo moral soočiti s precejšnjim številom manjkajočih. Tako zaradi kazni ne bo Mirana Burgiča, Uroša Celcerja ter Alena Jogana. Zaradi poškodb bosta manjkala Sandi Arčon in Amel Džuzdanović.

Statistika pravi, da so Novogoričani v Domžalah letos že slavili, in sicer s 3:2. V Športnem parku pa so z 1:0 zmagali gostje.

Pred nedeljskim dvobojem branilec ND Gorice Nejc Mevlja pravi: ''V Domžale se odpravljamo oslabljeni. Vseeno smo odločeni, da gremo pogumno v boj. To energijo in ekipni duh, ki smo ga pokazali na domači tekmi moramo prenesti na igrišče v Domžalah. Tako se nam za predstavo in točke ni treba bati. Sicer so Domžale zelo dobra in kompaktna ekipa. Po drugi strani se zadevamo, da je vse odvisno od nas samih, ne glede na to, kdo je tekmec.''

Kapic.jpgPred dnevi je za Uradno Facebook stran ND Gorica (ki je ravnokar presegla 4500 všečkov!) nekaj misli strnil tudi novinec, 20 letni zvezni igralec Rifet Kapić.

"Pred nami je izjemno pomembna tekma z Domžalami, ki jo tudi sam komaj čakam. Pričakujem dobro predstavo, dali bomo vse od sebe tako jaz kot celotna ekipa, da naredimo dober rezultat."

Sicer pa je o sprejemu v ekipi povedal: "Navdušen sem nad ponujeno priložnostjo na prvi tekmi. Drugače se tukaj odlično počutim, vsi so me sprejeli na najboljši možen način, tako soigralci kot vsi ostali."

Torej, v nedeljo navijajmo, da Gorica zmaga! GREMO, GORICA!