Kar tri zmage selekcij nogometne šole!

Nova Gorica, 25.05.2016

Belo-modri dosegli kar deset zadetkov! Konec tedna še zadnje tekme pri mladincih, kadetih in U-15.

Mladinci, kadeti in ekipa U-15 so odigrali predzadnji prvenstveni krog.

Mladinci so v Dekanih z 2:1 premagali Luko Koper. V prvem polčasu je sicer boljše kazalo domačim. Ti so prek Zybe v 32. minuti prišli do prednosti, ki so jo zadržali vse do odhoda na odmor.

V nadaljevanju je Koper izvedel kar pet zamenjav, toda Gorica je uspela popolnoma preobrniti potek srečanja. V 58. minuti je z bele točke izenačil Matija Kavčič.

Novogoričani so delovali spodbudno in v 80. minuti je Leon Marinič postavil končni izid. Marinič je to sezono že debitiral tudi v članskem moštvu.

Zadnja tekma sezone:

Nedelja, 29.5. ob 17.30, Športni park – ND Gorica : NK Domžale

 

Tudi kadeti so bili v Dekanih zelo uspešni. Koper so premagali s 3:2. Polčas se je zaključil z 1:1. Za Koper je najprej zadel Radovanović, nakar je v 8. minuti Žan Leban izenačil.

V drugem delu še bolj agresivna igra gostov, ki so prejeli tudi štiri rumene kartone. Tako je Gorico do prednosti v 60. minuti popeljal Nik Jermol. Le trinajst minut zatem je Žiga Bizjak povišal na 3:1 za belo-modre. Toda Koper je kmalu zatem prek Perhavca znižal rezultat. Do remija pa ni mogel.  

Zadnja tekma sezone:

Nedelja, 29.5. ob 15.30, Športni park – ND Gorica : NK Domžale

 

Ekipa U-15 pa je na domačem igrišču v soboto popolnoma deklasirala moštvo Šobec Lesce. Belo-modri so slavili kar s 5:0.

Že uvod je nakazal, da bo Gorica zelo trd tekmec. Domači so povedli v 3. minuti prek Roka Bučinela. Le nekaj trenutkov zatem je Mirko Mutavčić povišal na 2:0, kar je bil tudi izid polčasa.

V nadaljevanju sprva dva gola Blaža Košute. Domači trener je tedaj ponudil priložnost kar petim rezervistom, ki so dobili kar lep del igralnih minut. V 61. minuti je končni izid s svojim drugim golom postavil Mirko Mutavčić.

Zadnja tekma sezone:

Nedelja, 29.5. ob 18.00, Bonifika, Koper – FC Luka Koper : ND Gorica