Vpogled v mladinsko šolo

Nova Gorica, 11.04.2016

Nov poraz mladincev, nov remi kadetov

MLADINCI

Mladinci Gorice so tokrat v Renčah gostili ekipo Šampiona iz Celja. Po visokem porazu v Mariboru so tudi tokrat ostali praznih rok, saj so gostje slavili kar s 5:0.

Šampion je do polčasa zadel dvakrat. Uspešen je bil v 27. in 34. minuti tekme. Domači so v nadaljevanju poskušali spreobrniti potek dvoboja s številnimi zamenjavami. Posegli so po kar štirih novih obrazih, toda tudi to jih ni rešilo.

Celjani so v drugem delu tekme dosegli še tri zadetke. S tremi goli na tekmi se je izkazal napadalec Hajleta. Belo-modri so bili povsem nemočni ter niso prikazali ustrezne bojevitosti.

 

KADETI

Še pred srečanjem mladincev so se v renškem športnem parku proti Šampionu pomenili kadeti. Ti so bili tudi tokrat bolj uspešni. Tekma se je zaključila z 2:2.

Belo-modri so dobro odprli tekmo. V 18. minuti je Žiga Bizjak povedel Gorico v vodstvo. Toda kmalu zatem so Celjani iz dveh napadov dosegli dva gola in si tako do polčasa priigrali prednost.

Novogoričani so se v drugem delu tekme veliko časa mučili za izenačenje. Žan Leban je zadel šele v 77. minuti in tako belo-modrim zagotovil pomembno točko.