Matija Boben se pri prestopu zahvaljuje vsem pri ND Gorici

Nova Gorica, 04.07.2017

ND Gorica potrjuje, da se mladi branilec Matija Boben seli v novi klub. V prihodnji sezoni bo branil barve ruskega prvoligaša FC Rostov, ki je lani nastopal v elitni Ligi prvakov.

Dosedanji centralni branilec Matija Boben, ki je v Novo Gorico pred dobrima dvema letoma prispel kot prost in relativno neznan igralec, ob odškodnini, ki ostaja poslovna skrivnost, aktualne slovenske podprvake zapušča po tem, ko je v modro-belem dresu zabeležil 39 nastopov ter en uraden zadetek. Bil je vpoklican tudi v B reprezentanco Slovenije.

Rostav FC prihaja iz mesta Rostov na Donu na jugozahodu Rusije, ki ima milijon prebivalcev in igra v ruski prvi lBoben Matija 29.6.2017.jpgigi. Zanj nastopa tudi nekdanji igralec Gorice Miha Mevlja. Boben je podpisal triletno pogodbo z možnostjo podaljšanja še za eno leto.  

Matija Boben je po prestopu posebej za nd-gorica dejal: ''Zahvaljujem se trenerjem, soigralcem, predstavnikom kluba, predsedniku, navijačem Terror boysem ter vsem ostalim privržencem tega kluba za čudovite spomine na igrišču in izven njega. Hvala za izjemni dve leti, vedno boste v mojem srcu.''

Matiji ob zasluženem velikem koraku naprej v njegovi karieri želimo vse dobro, ob enem pa se mu zahvaljujemo za celoten trud, predanost ter pomembno sporočilo, ki ga je predal vsem novogoriškim mladim in nadobudnim nogometnim generacijam. 

Srečno Bobi in hvala!

Predstavitev Matije Bobna v dresu novega kluba si lahko ogledate tukaj (klikni).