Rok Grudina izrazil pričakovanja pred povratno tekmo

Nova Gorica, 18.07.2017

Novogoriški nogometaši so v torkovem večeru opravili uradni trening pred četrtkovo večerno tekmo s Panioniosom. Grki bodo v Športnem parku trenirali v sredo.

Pred srečanjem, kjer bodo nogometaši ND Gorice lovili dva gola zaostanka je pričakovanja strnil mladi domači zvezni igralec Rok Grudina.

"V nogometu je vse mogoče. Razne preobrate smo v tem športu videli že velikokrat in tudi sami smo že dokazali, da zmoremo in znamo igrati dobro.'' je uvodoma dejal Grudina.

''Sem mnenja, da tukaj ni še nič zaključeno in se lahko še vse zgodi. Imamo dva gola zaostanka, kar pomeni, da bo na trenutke potrebno kar precej tvegati. Istočasno si ne smemo dovoliti kakršnih koli napak, ki bi ogrožale naša vrata. Tekma ima 90 minut in naša naloga bo čim prej izničiti njihovo prednost.''

Ob koncu se je Rok Grudina dotaknil tudi navijačev oziroma obiska v preteklih srečanjih: ''Vzdušje v Športnem parku je bilo v zadnjih nekaj tekmah vse boljše, situacija se je kar popravila. Žal mi je bilo edino, ker smo na prvi evropski tekmi letos bili brez Terror boysev. Nam veliko pomenijo in so naš pomemben dvanajsti igralec. Želim si velikega obiska in seveda odličnega vzdušja, ki bi nam v takšni tekmi več kot pomagalo. Gremo na vse ali nič.''