Andrija Filipović napoveduje zmago v Stožicah

Nova Gorica, 30.09.2017

V nedeljo ob 16.50 (prenos na Kanalu A) čaka nogometaše ND Gorice še zadnja tekma pred drugim reprezentančnim premorom v letošnji sezoni. Belo-modri v derbiju kroga gostujejo pri ljubljanski Olimpiji.

Moštvi v 11. krog Prve Lige TS vstopata s razliko osmih točk. Ljubljančani, ki letos še niso izgubili, so nazadnje remizirali s Celjem, Gorica se je zmage veselila proti Krškemu.

Napadalec Andrija Filipović je pred nedeljskim obračunom povedal: "V Ljubljano odhajamo s ciljem, da zmagamo. Skozi celoten teden smo se na prihajajočo tekmo zavzeto pripravljali in dvoboj tako že nestrpno pričakujemo".

"Olimpijo vsi dobro poznamo. Vemo, da gre za ekipo, ki si rada ustvarja veliko priložnosti, toda zagotovo bomo tudi mi imeli svoje, iz katerih pa bo potrebno biti maksimalno uspešen."

Filipović si na prihajajoči oktobrski reprezentančni premor želi odpraviti s pozitivnim rezultatom. "Na premor se seveda želimo odpraviti s pozitivnim rezultatom, saj bi nam omogočil mirnejšo oziroma lažjo pripravo na nadaljevanje prvenstva".

Nedeljski obračun v Stožicah s pričetkom ob 16.50 uri bo v vlogi glavnega sodnika pospremil Andrej Žnidaršič. 

GREMO, GORICA!