Pogled v prihodnost

Nova Gorica, 22.12.2017

Božično-novoletni praznični dnevi so v teku, pri ND Gorica pa se že oziramo na zelo pester spomladanski del sezone 2017/18.

Že nekaj časa je na voljo tudi ponudba za nakup spomladanskega paketa vstopnic. Klikni tukaj.

Ekipa je na zasluženem počitku, v novem letu se predvidoma zbere 8. januarja. Prva liga TS naj bi se po koledarju pričela 24. februarja, toda, kot vselej, bo to odvisno od vremenskih razmer.

Spomladi bomo videli kar 18 prvenstvenih krogov, ND Gorico pa aprila čaka tudi polfinalni obračun v Pokalu Slovenije. Pred kratkim so belo-modri dobili nasprotnika. To je stari znanec Gorice iz pokalnega tekmovanja Aluminij iz Kidričevega.

Prva tekma polfinala bo v sredo, 11. aprila v Športnem parku, povratna pa teden dni pozneje na Štajerskem. Ob morebitnem uspehu čaka ND Gorico nastop v finalu, ki bo konec meseca maja.

V dobrih treh pomladnih mesecih bodo tako belo-modri odigrali najmanj 20 tekem na najvišji ravni. Prvenstvo pa se bo predvidoma zaključilo 27. maja.

Zgoščen ritem tekem zahteva zelo dobro pripravo, še prej pa naj si igralci in strokovni štab dodobra odpočijejo pred novimi izzivi.