S prikazanim sem zadovoljen

Nova Gorica, 31.03.2018

ND Gorica je v prvi tekmi po reprezentančnem premoru na domačem igrišču gostila moštvo velenjskega Rudarja in osvojila točko. Tekma se je končala z izidom 1:1, po dvoboju polnem priložnosti pa je svoje misli zbral trener domačega moštva Miran Srebrnič.

 

Po začetnem zaostanku je Goričanom v drugem polčasu preko Amela Džuzdanovića uspelo izenačiti in si do konca srečanja nanizati kar nekaj lepih priložnosti, vendar jim kljub temu ni uspelo premagati nasprotnika.

''Sem zadovoljen, ker smo odigrali res dobro tekmo proti nasprotniku, ki je v tej sezoni pokazal izjemno formo in mislim, da smo bili danes enakovredni, če ne celo boljši'', je začel Srebrnič, čigar varovanci so pokazali dobro predstavo.

Nadaljeval je s komentiranjem priložnosti, ki so jih na srečanju zapravili nogometaši Gorice: ''Po danem golu, smo imeli nekaj zelo lepih priložnosti, ki jih ne bi smeli zgrešiti, ampak bistvo je, da si jih ustvarjamo''.

Zaključill pa je takole: ''Danes je bila prikazana drugačna slika Gorice, kot v prejšnjih tekmah in to me obdaja z optimizmom''.

Igralce ND Gorica nova tekma čaka že v torek, ko se bodo v prvi polfinalni tekmi Pokala Slovenije pomerili z Aluminijem. Srečanje se bo v novogoriškem Športnem parku začelo ob 17.15.