Dokler so možnosti, ne bomo obupali

Nova Gorica, 09.05.2018

Gorica ima za sabo odličen niz štirih tekem brez poraza z le enim prejetim zadetkom. Za to je v veliki meri zaslužen domači vratar Grega Sorčan, ki je na zadnjem srečanju v predzadnji minuti rednega dela prejel prvi zadetek po dolgem obdobju.

22-letnik je zopet prikazal odlično predstavo, a pri zadetku Nicholsona je bil brez moči. Mladi čuvaj mreže pravi, da se s tem ne obremenjuje, saj gol ni imel nobenega vpliva: ''Škoda prejetega zadetka na koncu. Manjši nesporazum po dolgi žogi in Domžalčani so uspeli zmanjšati zaostanek. Če bi zdržali do konca srečanja, bi bila to četrta ničla zapored, kar bi bil velik uspeh, a to na nas ne bo vplivalo. Pomembna je le zmaga ekipe s kar štirimi doseženimi goli. Potrebno je nadaljevati v tem slogu in ta niz neporaženosti držati čim dlje''.

Spomini na polfinalni izpad v Kidričevem so še vedno sveži, hkrati pa je tekma z domačim Aluminijem zelo pomembna za morebitno osvojitev četrtega mesta. ''V četrtek se moramo oddolžiti za pokalni izpad in se tako približati želenemu mestu, ki je spet na dosegu roke ter upati na spodrsljaj tekmecev. Mi verjamemo in dokler so možnosti, ne bomo obupali,'' je pred tekmo 32. kroga dejal Sorčan.