Humar obnovil sodelovanje

Nova Gorica, 16.06.2018

Pisarniške aktivnosti pred prihajajočo sezono se nadaljujejo. Mladi vezist Jan Humar je podaljšal pogodbo do konca leta 2019.

Humar v plavo-belem dresu nastopa že od najmlajših kategorij in je tako eden najbolj pristnih produktov domače nogometne šole. Za člansko selekcijo je debitiral v sezoni 2015/2016 in od takrat zbral 71 nastopov, v katerih je zabil 2 zadetka.

Ob podpisu je dejal: “Vesel sem, ker bom lahko svojo kariero nadaljeval v domačem okolju, kjer sem se vedno počutil odlično. V ekipi je bilo zmeraj dobro vzdušje in vselej smo bili prava klapa. Dobri odnosi so tudi z vodstvom in upravo, tako da se nadaljnjega sodelovanja zelo veselim.”

V prihodnosti si želi osebnega napredka in zdravja: “Vedno stremim k temu, da bom čim boljši in zagotovo bi lahko naredil še več. Sposoben sem boljših predstav, zato si v prihodnje želim konstantno minutažo, dobre predstave in zdravje. Nihče si seveda ne želi kakršnihkoli poškodb.” 

Priprave za naslednjo sezono so se začele in Humar pravi, da so dobro zastavljene: “Odmor je za nami, odpočili smo se in sedaj imamo dovolj časa za pripravo na novo sezono. Že prvi dan smo lahko videli, da so priprave kvalitetno in strokovno zastavljene z velikim številom trenerjev, ki so v ekipo vnesli veliko novega znanja ter novih metod, zato sem prepričan, da bomo v prvenstvo vstopili optimalno pripravljeni.”