Cilj je zmaga!

Nova Gorica, 26.07.2018

Gorico v petek ob 18.00 čaka obračun s Celjem v Areni Z'dežele. Svoje misli glede tekme z Olimpijo, privajanja na nov klub in prihajajočega srečanja nam je zaupal Adis Hodžić.

Proti aktualnim prvakom je zelo uspešno vknjižil svoje prve minute v plavo-belem dresu in skupaj s soigralci poskrbel, da so tri točke ostale doma: "V tekmo smo šli zelo dobro, motivirano in takoj na začetku zadeli, kar nam je dalo dodatno moč za nadaljevanje srečanja. Vedno, ko smo žogo prenesli na nasprotnikovo polovico, smo bili nevarni, saj smo si ustvarili kar nekaj lepih priložnosti. Prva tekma, prva zmaga boljše ne bi moglo biti. Dal sem svoj maksimum na igrišču, tako kot ostali soigralci in zato smo bili uspešni. Skozi celotno tekmo smo čutili podporo navijačev, za kar bi se jim rad zahvalil."

V mestu vrtnic je manj kot mesec dni, a kot vse kaže, se je na novo okolje odlično privadil: "Ekipa me je fantastično sprejela, tako kot sem si želel. Poleg igralcev so me lepo sprejeli tudi trenerji na čelu z Miranom Srebrničem, ki bi se mu rad zahvalil za zaupanje, saj sem zamudil dva tedna priprav, pa me je kljub temu dal v ogenj proti Olimpiji. Nekatere stvari so zame nove, nekaj pa je podobnih temu, kar smo delali v Mariboru. Navajen sem trdega dela, zato sem se hitro prilagodil."

Pred gostovanjem na Štajerskem je samozavesten in njegova edina želja je osvojiti tri točke: "Cilj je zmaga! Tekmo moramo vzeti tako kot proti Olimpiji. Biti mora pravi pristop, želja, miselnost da smo tu drug za drugega, kajti le na tekšen način se bomo veselili zmage''.

 

K.P.