Zavedamo se stvari, ki jih je potrebno izboljšati

Nova Gorica, 16.09.2018

Gorica se je v soboto z Aluminijem razšla brez zadetkov. Svoje poglede na potek srečanja in rezultat je podal trener Miran Srebrnič. 

Z igro svojih varovancev, vsaj v prvem polčasu, ni bil posebno zadovoljen, a točno ve, kaj morajo izboljšati: "V prvem delu igre nismo bili dovolj živi in nasprotniku smo puščali preveč prostora za priložnosti, ki na srečo niso bile izkoriščene. Drugi polčas smo prikazali boljšo predstavo in po izključitvi domačega igralca smo pritisnili ter lovili zmago, vendar nam ni uspelo zabiti. Zatresli smo vratnico in imeli še dva strela, ampak morali bi igrati boljše.

''Pretok žoge mora biti boljši, ne smemo zgrešiti toliko podaj in boljše moramo predvidevati igro nasprotnika. Mislim, da se pozna, da nimamo terena za treniranje in tukaj se vidi koliko napak naredimo pri enostavnih podajah.''

S piko je zadovoljen in je že z mislimi pri naslednji prvenstveni tekmi: "Glede na to, da smo gostovali, je točka v redu. Ostajamo neporaženi in nabiramo točke, vendar se zavedamo stvari, ki jih je potrebno izboljšati in popraviti."

 

K.P.