Pomembno je izkoristiti vsako priložnost

Nova Gorica, 04.11.2018

Plavo-beli so na sobotnem obračunu z Rudarjem vknjižili neodločen rezultat 2:2. Junak srečanja je bil Semir Smajlagić, ki je dosegel zadetek in priskrbel enajstmetrovko.

Goričani so dvakrat zaostajali in na koncu uspeli iztržiti neodločen rezultat. Mladi napadalec je odigral veliko vlogo pri osvojitvi točke: "Zelo sem vesel svojega zadetka, vendar mi je hkrati žal, da nam ni uspelo vzeti vseh treh točk. Čestitati moram ekipi za borbeno igro, saj smo se dvakrat vrnili iz zaostanka in na koncu vzeli zasluženo točko.

Kaznovani Filipović ni imel pravice nastopa, zato se je trener Srebrnič odločil, da v začetno enajsterico uvrsti Smajlagića. Bosanec v plavo-belem dresu pravi, da si želi dokazovanja: "Pomembno je izkoristiti vsako priložnost, in tokrat mi je uspelo, saj sem dosegel zadetek. To je bil moj drugi letošnji gol in verjamem, da lahko nadaljujem v tem stilu že v sredo."

Med tednom nogometaše Gorice čaka težka preizkušnja z Domžalami, a Smajlagić meni, da je vse v njihovih rokah: "V Domžalah gremo na tri točke, saj se moramo odlepiti od ostalih ekip in si pred nadaljevanjem prvenstva narediti kar se da veliko razliko pred ostalimi. Vse je v naših rokah, zato smo lahko povsem mirni in tako se tudi pripravljamo na zaostalo tekmo 14. kroga."

 

Tekst: Kristjan Pahor