Nadejam se boljšega vstopa

Nova Gorica, 11.04.2019

V četrtek bodo Goričani odigrali nov prvenstveni dvoboj z Aluminijem. Svoja pričakovanja in cilje pred tekmo je razkril domači strateg, Nermin Bašić.

Bašića je na tekmi proti Muri zmotil predvsem slab začetek svojih varovancev, tokrat pa od njih pričakuje agresivnost in strast: "Nadejam se boljšega vstopa v tekmo, kot na zadnjem srečanju in da bomo že od samega začetka igrali tako kot v drugem polčasu tekme z Muro. Strah, ki ga imamo, moramo odpraviti z agresivnostjo, borbo in željo od prve minute. Predvsem pričakujem borbeno tekmo, polno duelov in da na takšen način na koncu pridemo do točk."

V letošnji sezoni je Aluminij na medsebojnih srečanjih uspešnejši od Gorice, vendar v spomladanskem delu ne najdejo prave forme: "Aluminij je za vsakogar neugoden nasprotnik, kajti gojijo lep in atraktiven nogomet, želijo si igrati in mogoče, nam v tem trenutku ustreza prav takšna ekipa. Tekme, ki so za nami je potrebno pozabiti. Videli smo, da v tej ligi lahko vsak premaga vsakega, tako da je vse samo v glavi, ali si tega želimo ali ne."

Srečanje 26. kroga PLTS si boste lahko v živo ogledali na Planet TV 2.

 

Besedilo: Kristjan Pahor