Na voljo so sezonske vstopnice za 2020/21!

Nova Gorica, 05.08.2020

Nova prvoligaška sezona je praktično za vogalom, že prihodnji četrtek namreč plavo-beli gostujejo v ljubljanskih Stožicah, prva domača tekma pa nas čaka v soboto, 22. avgusta, ko v Novo Gorico prihajajo Kozlički iz Kopra.

Klub je izredno hvaležen za vso podporo, ki jo je v nedvomno zahtevni nedavno končani sezoni prejel s strani zveste publike in navijaške skupine Terror Boys. Čutili smo vašo podporo in veseli nas, da se skupaj z vami vračamo tja, kamor ND Gorica nedvomno spada. Nadejamo se, da bodo okoliščine v bližnji prihodnosti dopuščale kolikor se le da polne tribune novogoriškega Športnega parka.


Po trenutnih navodilih NIJZ lahko domače tekme ND Gorica do nadaljnjega obiskuje 320 gledalcev. Paketi sezonskih vstopnic so številčno omejeni, na voljo jih bo zgolj 100, zato vam svetujemo, da pohitite z nakupom, saj se ob izpolnitvi kvote 100 prodanih sezonskih kart zna zgoditi, da bodo posamezne tekme povsem razprodane. O vseh spremembah glede števila vstopnic, ki bodo na voljo za posamezno tekmo, vas bomo pravočasno obvestili.


V sezoni 2020/2021 bodo na voljo zgolj sezonske vstopnice, navijači pa si boste lahko pred vsako tekmo priskrbeli vstopnice za posamično tekmo (število bo odvisno od vsake tekme in bo variralo).


Paket sezonske vstopnice stane 110 € in vsebuje:

- vstop na 18 domačih tekem v 1. SNL
- vstop na domače tekme v pokalu
- praktično darilo


Prednost pri nakupu sezonskih vstopnic bodo imeli lastniki le-teh iz lanske sezone, ki jih lahko podaljšajo in si jih zagotovijo po nižji ceni (70 €). Ob nakupu treh ali več sezonskih vstopnic bo posameznik prejel 10 % popusta na celoten nakup.Vstopnice za posamične tekme bodo na voljo po enotni ceni 10 €, izjema bodo le derbiji (Koper, Maribor, Olimpija), ko bodo vstopnice stale 12 €.


Sezonske vstopnice si lahko zagotovite v klubski pisarni na Bazoviški ulici 4, v prostorih nogometnega društva (vhod B) od petka, 7. avgusta dalje. Vse ostale informacije o vstopnicah so na voljo na info@nd-gorica.com ali na telefonski številki 05-333-40-86.

Ne odlašajte z nakupom! Bodite z nami tudi v letošnji sezoni in podprite plavo-bele!