Do tekme z Olimpijo še 2 dneva!

Nova Gorica, 24.02.2011

Preberite pričakovanja Peršiča, N. Mevlje in Buzetija. Srečnega izžrebanca čaka kolo pokrovitelja tekme, trgovine Bisport iz Nove Gorice!

Zdaj gre zares! Hit Gorica bo v soboto ob 16. uri na domačem stadionu v Športnem parku odigrala prvo tekmo spomladanskega dela prvenstva 2010/2011. Nasprotnik bo ljubljanska Olimpija, ki je v pomlad krenila že v torek, ko je na zaostali tekmi 19. kroga Prve lige v Stožicah remizirala z velenjskim Rudarjem z 2:2. 

Novogoričani so med pripravami odigrali osem prijateljskih srečanj, na katerih je strokovno vodstvo uigralo mlado in obetavno ekipo. Že prva tekma bo predstavila nekaj novih obrazov v belo-modrih majicah. Za nastop bodo namreč kandidirali tudi novinci Vito Plut, William Franklin Vicente, Rok Buzeti, Alen Jogan ter Nemanja Vidić, medtem ko sta Boris Mijatović ter Welle Ndiaye še nekoliko oddaljena od debija v vrstah Hita Gorice. 

Sobotna tekmeca sta se v letošnji sezoni srečala dvakrat. V Novi Gorici je bilo 2:2, na novem stoženskem stadionu pa nismo videli zadetkov. Pri gostih bo zaigral tudi stari znanec novogoriškega nogometa Saša Ranić, eden od pomembnih tvorcev največjih uspehov ND Gorica.  

Trener domačih David Peršič je pred srečanjem poln motiva: ''Olimpija je okrepila svoje vrste s tremi kvalitetnimi igralci. Igramo doma, tako da se nadejamo bučne in številčne podpore s tribun. Sem zelo optimističen in če bodo fantje prikazali takšne svetle trenutke, kot na pripravah v Turčiji, bomo to tekmo dobili.''     

Pred prvim pomladnim dvobojem je svoja pričakovanja predstavil mladi, vse boljši branilec Nejc Mevlja: ''Glede na kakovostne priprave mislim, da lahko z velikim veseljem zremo v prvenstvo. Smo mlada, ambiciozna ekipa, ki zna igrati. Spoštujemo vsakogar, a se nikogar ne bojimo. Na vsaki tekmi bomo šli na zmago, tako bo tudi proti Olimpiji.''  

Novinec Rok Buzeti je prav tako prepričan v uspeh: ''Olimpija se je pozimi zelo okrepila. Toda mi na to ne smemo gledati. Osredotočamo se zgolj nase, zato, tako kot soigralci, tudi sam pričakujem odličen začetek tega dela prvenstva.''    

PRISRČNE NOVOSTI ZA GLEDALCE  

Sobotna tekma bo več kot le nogometni dogodek. Kot že objavljeno, imajo vsi nogometni navdušenci zares lepo priložnost, da si za zgolj 50 EUR zagotovijo sedež na tribuni Športnega parka za vseh osem spomladanskih tekem. Vstopnice bo mogoče dobiti pred sobotno tekmo na blagajni pred stadionom.  

Ob tem bo na stojnici pred stadionom mogoče kupiti nekatere navijaške artikle in uradne drese ND Gorica svetovno priznanega proizvajalca športne opreme. Dresi letošnje kolekcije stanejo 30 EUR, starejši dresi pa po 15 EUR. Cene so izjemno ugodne!  

Obiskovalci sobotnega dvoboja bodo udeleženi tudi v nagradni igri. Med obema polčasoma bo srečni izžrebanec domov odpeljal kolo, ki ga ND Gorica podarja skupaj s pokroviteljem sobotne tekme, trgovino Bisport iz Nove Gorice. Njihovo celotno ponudbo si lahko ogledate na spletni strani www.bisport.si.  

V Športnem parku vas torej v soboto ob 16. uri čaka barvit športni dogodek z vrhuncem – tekmo 20. kroga Prve lige med Hitom Gorico in Olimpijo ter nekaterimi zanimivimi spremljajočimi aktivnostmi. Se vidimo!