Nocoj ob 20.00 v Domžalah

Nova Gorica, 01.04.2011

Trener D. Peršič: ''Odločilen bo pristop.''

Z nocojšnjo tekmo med Domžalami in Hitom Gorico se nadaljuje Prva liga 2010/2011. Srečanje se prične ob 20. uri, prenos bo na Šport TV. Novogoričani ob Kamniški Bistrici lovijo nove točke, s katerimi bi se utrdili na sredini prvenstvene razpredelnice.

Kot smo poročali, v ekipi belo-modrih zaradi kazni ne bo zveznega igralca Mihe Mevlja. V polnem pogonu še vedno nista donedavno poškodovana Enes Demirović in Kris Jogan. Vsi ostali so na voljo strokovnemu štabu, ki ima dobro izbiro za postavitev ekipe.

Trener David Peršič je za nd-gorica.com pred nocojšnjim obračunom podal nekaj svojih misli: ''Med premorom smo še pridobili na moči. Fantje se bolje poznajo, tako da pričakujem dobro predstavo. Kot vedno, bo tudi tokrat odločilen pristop. Če bomo šli v tekmo z močno željo, rezultat ne bo izostal. Ob tem se moramo zavedati, da igramo v gosteh pri drugi ekipi prvenstva. Domžalčani so zelo izkušeni, kar ima na takšnih tekmah določeno težo. Kljub temu upam, da bomo odigrali kot znamo in se veselili pozitivnega rezultata. Ekipa je tega zagotovo sposobna.''

V letošnji sezoni so obe srečanji dobili Domžalčani. Ti so doma v 7. krogu zmagali z 1:0, v Novi Gorici pa so slavili kar s 3:0. Zadnjo zmago nad Domžalami so Novogoričani dosegli 2.12.2009, ko so bili na gostovanju boljši s 3:2.