Mladinci v polfinalu pokala!

Nova Gorica, 05.05.2011

V soboto igra ekipa U-14

POKAL

V sredo so mladinci Hita Gorice odlično opravili svoje delo v četrtfinalni tekmi mladinskega pokala. V gosteh so s 5:1 (2:0) premagali ekipo Šenčur Hrastje in se prebili v polfinale tega tekmovanja.

Za Novogoričane je najprej v 38. minuti zadel Alen Pavič. Le dve minuti zatem je bil uspešen Robi Jakovljevič. V drugem polčasu je sprva mrežo zatresel Sandi Bremec v 55. minuti. Sledila sta še dva zadetka, pod katere se je podpisal Eljvir Nuriši. Uspešen je bil v 73. in 86. minuti.

V polfinale so se poleg belo-modrih prebili še Mura 05, Interblock in Aluminij. Polfinalni obračuni bodo na sporedu predvidoma 18. maja. Tudi o tem bomo poročali na nd-gorica.com!

PRVENSTVO

Mladinci Hita Gorice so v zelo pomembni tekmi 25. kroga 1. slovenske mladinske lige v gosteh na Ježici s 3:2 (1:0) premagali Interblock.

Vodstvo je mladim Novogoričanom zagotovil Jan Dornik v 37. minuti. V drugem polčasu sta mrežo Ljubljančanov zatresla še Marko Rojc v 68. minuti ter Sandi Bremec v 87. minuti. Hit Gorica je trenutno na tretjem mestu, ki si ga deli skupaj z Domžalami.

Z drugačnimi obrazi so se domov vrnili kadeti. Ti so na Ježici doživeli poraz z 0:2. Trenutno so skupaj z velenjskim Rudarjem na petem mestu.

Naslednjo tekmo bosta tako mladinska kot kadetska ekipa odigrali 21. maja. V Športnem parku obe moštvi pričakujeta Olimpijo iz Ljubljane.

Ekipa U-14 je zadnjo prvenstveno tekmo odigrala 23. aprila, ko je doma z 0:2 klonila proti Domžalam.

Naslednje srečanje bodo Novogoričani odigrali to soboto. Ob 17.00 se bo v Britofu pri Kranju začel dvoboj med domačo ekipo in Hitom Gorico.