V soboto ob 18. uri v Športnem parku za priključek k vrhu

Nova Gorica, 04.10.2013

Gorica gosti sovodeči Zavrč

ND Gorica pričakuje presenečenje prvenstva Zavrč. Gostje so kot novinci v Prvi ligi trenutno sovodeče moštvo, česar pred pričetkom sezone ni pričakoval nihče. Dvoboj med Gorico iz Zavrčem bo v soboto ob 18. uri v Športnem parku.

Ekipe so na lestvici zelo izenačene. Gorica bi se s sobotno zmago Zavrčanom približala na zgolj dve točki zaostanka, tako da bo motiv pri belo-modrih zelo velik. Še tekmo prepovedi nastopanja bo moral odslužiti kapetan moštva Alen Jogan. V ekipo se vračata dva, in sicer Saša Aleksander Živec ter drugi trener Miran Srebrnič.

Najbolj zaslužen za zadnjo točko v Domžalah je edini strelec v vrstah Gorice Tine Kavčič. Ta je pred sobotnim obračunom povedal: ''Zavrč je odlična ekipa, ki pa je prvo tekmo proti nam odigrala nekoliko slabše. Menim, da lahko s podobno agresivno predstavo kot v Zavrču pridemo do novih treh točk.''

Na prvem medsebojnem dvoboju v tej sezoni je Gorica v Zavrču slavila z 2:0 in odčitala pravo nogometno lekcijo. Tedaj sta za vse tri točke zadela Welle Ndiaye ter Massimo Coda, ki je s šestimi zadetki in štirimi podajami tudi prvi strelec Prve lige. Oba bosta ena glavnih adutov tudi v soboto.

Več kot dovolj razlogov, da se v soboto ob 18. uri odpravite v Športni park in podprete belo-modre.