Lige mlajših selekcij: zmaga, remi, poraz

Nova Gorica, 17.09.2014

Mladinci remizirali s Celjem 3:3

 

U19: VOC CELJE: ND GORICA 3:3 (1:2)

Mladinci so kljub odlični predstavi odnesli le točko iz Celja. Zmago jim je v 92. minuti srečanja preprečil domači vratar, ki je vrhunsko ubranil strel Jana Humarja.   

Več o tekmi: klikni tukaj   

Trener Iztok Kavčič je po srečanju povedal: "Tudi srečanje v Celju smo odigrali zelo dobro. Ekipa Celja je dokazala, da ima kvaliteto. Gledalci so lahko bili priča resnično lepi predstavi, videli napadalen nogomet in številne priložnosti na obeh straneh. Glede na priložnosti in odlično igro zlasti v prvem polčasu, bi si mogoče zaslužili več, vendar smo glede na potek srečanja lahko tudi s točko zadovoljni. Veseli zlasti igra in pristop igralcev, ki je bil na najvišji ravni."    

 

U17: CELJE: ND GORICA 1:0  

Dobro predstavo in točko iz neugodnega gostovanja so naši kadeti zapravili v zadnjih minutah srečanja, ko so domači izkoristili nezbranost ožje obrambe.  

Več o tekmi: klikni tukaj    

 

U15: ND GORICA: IDRIJA-TOLMIN 2:0  

V primorskem derbiju med našimi starejšimi dečki in vrstniki iz Tolmina so zasluženo slavili varovanci trenerja Darka Krumpa. V vodstvo so prešli z avtogolom solidnega branilca Tavčarja, zmago pa so potrdili še z zadetkom Medveščka.  

Več o tekmi: klikni tukaj