V ŽIVO IZ IZRAELA: ob 19.15 gre zares, kapetan Alen Jogan strnil pričakovanja

Nova Gorica, 30.06.2016

Danes ob 19.15, Maccabi Tel Aviv FC : ND Gorica

Izrael_8_trening_stadion.jpgDanes gre zares. Ob 19.15 po slovenskem času se bo na stadionu Netanya v istoimenskem mestu severno od Tel Aviva pričela prva tekma kvalifikacij za UEFA Evropsko ligo 2016/17.

Nasproti si bosta stala najuspešnejši izraelski klub Maccabi Tel Aviv FC in ND Gorica.  

Novogoričani so dobro razpoloženi, poškodb ni. V sredo so na stadionu opravili uradni trening, še pred tem sta pred domačimi novinarji spregovorila napadalec Miran Burgič ter pomočnik trenerja Andrej Komac.

Več fotografij dogajanja si lahko ogledate na Uradni facebook strani ND Gorica (klikni).

Izrael_Jogan_portret_1.jpgPosebej za nd-gorica.com pa je svoje misli strnil kapetan moštva Alen Jogan, ki je tudi zadnji strelec Gorice v evropskih tekmovanjih.  

"Nasprotnik je težak, ampak v tekmo gremo z optimizmom. V dveh pripravljalnih dvobojih s kakovostnima ekipama smo pokazali čvrstost v igri. Zelo pomembno je, da nismo dobili gola. Seveda imamo še rezerve, tako v napadu kot obrambi. Ne gre spregledati, da je to šele začetek sezone.''

Dodal je: ''Je pa res, da bo tekma z Maccabijem povsem drugačna, evropska, z veliko naboja. Potrebna bo večja koncentracija, svojo kakovost pa bomo morali dejansko pokazati na igrišču. Kot sem že dejal, smo optimisti. Kot vidimo na evropskem prvenstvu, lahko tudi manjše ekipe s pravim pristopom in homogenostjo naredijo dober rezultat. Vsekakor se bomo potrudili.''

Gremo, Gorica!