Novogoričanom številni streli niso pomagali

Nova Gorica, 06.08.2016

NK Krško : ND Gorica 1:0

ND Gorica je v Krškem doživela minimalen poraz, čeprav je proti domačemu golu sprožila kar deset strelov, medtem ko je Krško iz treh poskusov enkrat zadelo.

Odločil je zadetek Martina Kramariča v 60. minuti.

Belo-modi so bili v prvem delu boljši tekmec. Že v uvodu sta merilne naprave preizkusila Miha Gregorič in Gianluca Franciosi. Tudi tokrat je trener Miran Srebrnič posegel po nekaterih menjavah in rotacijah v ekipi.

Na sredini polčasa so poskusili še Tine Kavčič, Dejan Žigon ter dvakrat Osuji Amarachi, ki je v 25. minuti zapravil lepo priložnost. Številni streli niso prinesli gostujočega vodstva.

Drugi del se je začel bolj umirjeno. Tako prvi strel beležimo šele v 60. minuti, ko je za domače zadel Kramarič.

Novogoričani so se hitro odzvali. Kaj kmalu je poskusil Žigon, nato sta zapretila še Osuji ter ob koncu Rok Grudina z glavo. Ostalo je pri minimalni zmagi domačih.

Ni, kaj na računu imamo dve zmagi. V soboto pa čakamo Maribor. Gremo, Gorica!

 

NK Krško – ND Gorica 1:0 (0:0)

Stadion Matije Gubca, sodniki: Sagrković (Vrhnika), Kordež (Maribor) in Pospeh (Petrovče).

Strelec: 1:0 Kramarič (60.).

Krško: Zalokar, Šturm, Vuklišević, Pušaver, Dušak (od 46. Drnovšek), Urbanč, Jurečič, Kramarič, Baskera (od 69. Čeh), Bučar (od 87. Pavić), Dangubić.

Gorica: Sorčan, Gregorič, Kavčič, Jogan, Celcer, Osuji (od 79. Nagode), Grudina, Kapić, Arčon (od 70. Burgič), Franciosi (od 71. Kotnik), Žigon.

Rumeni kartoni: Šturm, Drnovšek, Vuklišević, Kramarič, Čeh; Celcer, Burgić.