Vpogled v izide mlajših selekcij ND Gorica

Nova Gorica, 25.08.2016

Že v soboto tri nove tekme

MLADINCI

Mladinska ekipa Gorice je v preteklem krogu (3. krog prvenstva) doma klonila proti velenjskemu Rudarju z 2:3.

Gostje so povedli v 13. minuti prek Vezaja. Domači so v 35. minuti izenačili. Uspešen je bil Luka Mutavčič. Toda tak izid ni trajal dolgo. Namreč, že tri minute pozneje je za 1:2 zadel Velenjčan Barič. To je bil izid polčasa, v katerem nismo videli ne menjav ne rumenih kartonov.

Precej bolj razburljivo je bilo nadaljevanje. V 62. minuti je Pjava iz enajstmetrovke zadel za 1:3, Novogoričanom pa je v 73. minuti prek Ambroža Klančiča uspelo znižati na 2:3. Do izenačenja niso mogli.

Sodnik je v drugem delu igre pokazal kar sedem rumenih in dva rdeča kartona. V zadnji minuti sta bil izključena domačin Rok Bužinel ter gost Nick Kalič.

Naslednja tekma, sobota 27.8. ob 18.00, Bonifika – FC Koper : ND Gorica

 

KADETI

Uspešnejši so bili kadeti, ki so v Športnem parku premagali Velenjčane z 1:0. Odločilni zadetek je v 71. minuti zabil Goran Trivunović.

Pri domačih sta rumena kartona prejela Kosovar Basholli ter Blaž Košuta.

Naslednja tekma, sobota 27.8. ob 18.00, Bonifika – FC Koper : ND Gorica

 

LIGA U-15

Medtem pa so v ligi U-15 zahod že odigrali dve tekmi.

Gorica je v soboto, 20. avgusta v 1. krogu gostovala pri Jadranu v Dekanih. Novogoričani so po solidni predstavi iztržili remi 1:1. Domači so povedli v 24. minuti, za goste pa je Amir Duraković izenačil že minuto pozneje.

Gostje so na srečanju prejeli tudi dva rumena kartona. V prvem polčasu ga je dobil Andraž Medvešček, v drugem pa Svit Teodor Benedetič.

 

V 2. krogu pa so v sredo, 24.8. belo-modri gostovali pri Kopru na Bonifiki. Gorica je klonila z 1:3.

Belo-modri so tekmo začeli odlično saj je Luka Vuk že v 2. minuti zadel za vodstvo. Toda Koper je hitro izenačil in tudi povedel. V 10. minuti je bil uspešen Panič, v 22. pa Pečar z bele točke. Za končnih 3:1 je v 44. minuti zadel Pečar.

Novogoričani so tekmo zaključili brez kazni.

Naslednja tekma – sobota 27.8. ob 11.00, Športni park – ND Gorica : NK Olimpija Ljubljana