Vpogled v nogometno šolo

Nova Gorica, 29.08.2016

Tudi v četrti tekmi letošnjega prvenstva se ND Gorici ni uspelo zavihteti do točke. Mladinci so v četrtem nastopu še četrtič izgubili.

Na Bonifiki smo spremljali izenačen prvi polčas, ki ni prinesel zadetkov. V drugem pa so bili za odtenek boljši domačini. Zmagovalca je z lepim zadetkom v 65. minuti odločil zvezni igralec Leon Sever.

Novogoričani so si uspeha zelo želeli. Na to kaže tudi njihov pristop, ki pa je bil precej grob, saj so belo-modri prejeli kar šest rumenih kartonov.

Tudi tokrat so bili kadeti boljši od mladincev. S Koprčani so igrali brez zadetkov in se tako v Novo Gorico vračajo s točko.

 

V 2. krogu lige U-15 zahod so Novogoričani ponovno gostovali na Obali. Tokrat so se na Bonifiki pomerili z Luko Koprom. Izid je bil 3:1 za domačine.

Gorica je sicer začela odlično, saj je Luka Vuk že v 2. minuti zadel za vodstvo. Toda Koper je hitro izenačil. V 10. minuti je bil uspešen Panić.

Koprčane je do uspeha z dvema goloma popeljal Pečar. Prvega je zaradi nedovoljenega igranja v kazenskem prostoru dosegel z bele točke v 22. minuti, drugega pa je prispeval v 44. minuti.

Novogoričani si niso prislužili nobenega opomina, srečanje pa so zaključili kar s petimi menjavami.