Načrt za prva dva tedna priprav

Nova Gorica, 14.06.2022

Varovanci Mirana Srebrniča so s ponedeljkom, 13.6., pričeli priprave na novo sezono, ki bo zopet prvoligaško obarvana. Prvi teden se bo treniralo v domačem okolju, naslednji pa že sledi prvi 'team building' na Gorenjskem.

V ponedeljek zjutraj so se plavo-beli po približno treh tednih premora zopet zbrali v novogoriškem Športnem parku, kjer so opravili testiranje. 

V torek sledi dvojni razpored: zjutraj mešano fitnes in navajanje na žogo na pomožnem igrišču ob Kornu, popoldan pa vsi skupaj na fantastično pripravljeni glavni zelenici.

Podobno sledi v sredo in petek, četrtek in nedelja bosta edina dneva v prvem tednu priprav, ko bodo varovanci Mirana Srebrniča prosti. V petek je trening v dopoldanskem terminu na Kornu.

Naslednji teden sledi odhod na Gorenjsko, kjer bodo plavo-beli izmenično trenirali v Kranjski Gori in na Jesenicah. V ponedeljek in četrtek sta na sporedu prvi pripravljalni tekmi, v torek in sredo pa po dva trenažna procesa. Povratek v mesto vrtnic je predviden v četrtek zvečer.

Foto: Manca Hvalič