Mevlja: Vsak igralec dobro pozna svoje naloge

Nova Gorica, 11.03.2023

Osrednji branilec Nejc Mevlja je s svojimi kolegi v zadnji liniji tudi danes nasprotniku puščal malo prostora za priložnosti. Verjame, da je igra dobra osnova, na kateri je treba graditi za boljše nadaljevanje.

Kapetan Nejc Mevlja ...

... o obžalovanju za popolnim izkupičkom: Danes smo igrali res dobro. Prvih 15 minut smo se sicer lovili, a potem vzeli žogo med svoje noge in si ustvarili veliko priložnosti ter polpriložnosti. Škoda za točko, vendar treba je pogledati s pozitivne plati, na dveh težkih obračunih proti dobrima tekmecema smo zbrali 4 točke. 

... o boljših igrah v zadnjem obdobju: To je temelj za nadaljevanje sezone. Igramo s tremi oziroma petimi v zadnji liniji, to je zahteva trenerja, ki nam je dal taktične ideje. Teh se držimo, vsak igralec ve, kam mora teči. Ko veš, kaj moraš delati na terenu, je veliko lažje. 

... o prihajajočem izzivu v Sežani: Proti Taboru bo še ena v nizu težkih tekem. Na Krasu bodo točke štele dvojno. Treba je zmagati in zbirati točke, da se rešimo cone izpada. Verjamem, da s tako igro. kot smo jo prikazali danes, bomo dosegli pozitiven rezultat.