V soboto ob 20. uri v Športni park po tretjo zmago

Nova Gorica, 10.09.2010

Vsi zdravi, vsi pripravljeni

Novogoriški nogometaši se bodo v osmi letošnji tekmi v domačem državnem prvenstvu v soboto ob 20. uri na stadionu v Športnem parku pomerili s Triglavom Gorenjsko iz Kranja.

Belo-modri so v četrtek po daljšem času trenirali v popolni postavi. Vadbi so se namreč priključili tudi člani mlade slovenske reprezentance Etien Velikonja, Miha Mevlja in Gregor Balažic. Strokovno vodstvo je vse moči usmerilo v pripravo na sobotno tekmo, kjer vsi skupaj pričakujemo tretjo prvenstveno zmago.

''Ekipa Triglava je prijetno presenečenje. Lani so bili v drugi ligi, letos pa se povsem enakovredno zoperstavijo vsakomur. Veliko tečejo, so agresivni, imajo pa tudi nekaj igralcev, ki lahko odločijo tekmo. Zato moramo biti previdni. Zavedamo se, da igramo pred domačim občinstvom, ki vselej pričakuje zmago. Na treningih smo nekatere stvari v igri poizkušali izboljšati, tekma pa bo pokazala, v kolikšni meri nam je to uspelo. Od fantov pričakujem odločen pristop in uspešen rezultat,'' je povedal trener Hita Gorice David Peršič.

S treningi sta po poškodbah pričela Amedej Vetrih in Matija Šuligoj, jesenski del sezone pa je že končan za Danjela Rakuščka in Daliborja Stojanoviča. Vsi ostali so zdravi, tudi kaznovanih igralcev za sobotno tekmo v vrstah belo-modrih ni.

Po Triglavu na štiri gostovanja!

Po sobotnem srečanju čaka Novogoričane dva zaporedna tedna dvojni spored. Že v sredo bodo v okviru Hervis pokala Slovenije gostovali v Kidričevem, nakar bodo prihodnjo soboto v 9. krogu Prve lige igrali na stadionu ob jezeru v Velenju.

V sredo 22. septembra bodo v 10. krogu Prve lige gostovali v Lendavi, v soboto 25. septembra ob 20. uri pa bodo na novem stadionu v Stožicah igrali proti Olimpiji.

ND Gorica vabi vse prijatelje nogometne igre naj si dvoboj ogledajo v živo!