VSTOPNICE ZA OGLED TEKEM ND GORICA

Drage obiskovalke, cenjeni obiskovalci, navijačice in navijači. 

Sporočamo Vam, da je nakup vstopnic za domače tekme ND Gorica po nove mogoče opraviti tudi preko spletnega portala http://www.mojekarte.si ali na prodajnih mestih Mojekarte.si.

V Novi Gorici so to: PETROL bencinski servisi, OMW Rožna dolina in MERCATOR Center, razširjeni seznam vseh prodajnih mest pa najdete na povezavi http://www.mojekarte.si/si/prodajna-mesta.html.   

Na vsakem od prodajnih mest boste ob nakupu prejeli vstopnice, s katerimi vam je omogočen direktni vstop na stadion, kar pomeni, da se povsem izognete čakanju v vrsti na blagajni stadiona.

Razlika med prodajnimi mesti Mojekarte.si je le v tem, da vam bodo na Petrolu vaše vstopnice natisnili na papir, na katerem sicer tiskajo račune, na ostalih prodajnih mestih pa boste prejeli vstopnice na posebnem zaščitenem papirju. 

Tisti, ki se boste odločili za nakup vstopnic preko spleta, si boste vstopnice natisnili kar na svojem tiskalniku (tako imenovane print@home vstopnice). Tudi s temi vstopnicami vam bo omogočen direktni vstop na stadion, brez čakanja na blagajni za prodajo vstopnic.  

 

CELOTNO PONUDBO VSTOPNIC SI LAHKO OGLEDATE TUKAJ (KLIKNI).

 

PRIDITE V ŠPORTNI PARK!