Tri zmage mlajših selekcij

Nova Gorica, 08.03.2011

Mladinci in kadeti v soboto doma z Domžalami

Mladinci Hita Gorice so v soboto gostovali v Ljubljani pri ekipi Bravo Publikum in zabeležili pomembno zmago. Boljši so bili z 2:0 (1:0). Prvi zadetek za belo-modre je v 36. minuti dosegel Robi Jakovljevič, končni izid pa je v 81. minuti postavil Eljvir Nuriši. Hit Gorica je trenutno na četrtem mestu.

Z enakim rezultatom so bili v Ljubljani uspešni kadeti. Novogoričane je v vodstvo popeljal Amel Džuzdanovič v 18. minuti. Drugi gol za Hit Gorico je v 40. minuti dosegel Tine Kavčič. Novogoričani so trenutno peti.

V naslednjem krogu bosta ekipi igrali proti Domžalam. V soboto 12. marca na umetni travi v Športnem parku kadeti pričenjajo ob 13. uri, mladinci pa dve uri pozneje.

 

Tudi ekipa U-14 je zabeležila zmago. Na domačem igrišču so premagali moštvo Noga Triglav. Oba zadetka za domače je dosegel Aljaž Kanalec. Prvič je bil uspešen v 7., drugič pa v 65. minuti. Belo-modri so trenutno na šestem mestu.

V naslednjem srečanju se bodo Novogoričani prihodnjo sredo 16. marca v sosednjih Biljah pomerili z domačini. Srečanje se bo pričelo ob 15. uri.