Danes po tretjo spomladansko zmago

Nova Gorica, 05.04.2011

Brez F. Vicenteja, a z M. Mevljo.

V sedmi spomladanski tekmi danes popoldan Novogoričani lovijo tretjo zmago. V goste prihaja Triglav Gorenjska, ki za belo-modrimi na lestvici zaostaja za tri točke.

Domače strokovno vodstvo zaradi kazni ne more računani na brazilskega napadalca Williama Franklina Vicenteja. Tako bo po pričakovanjih Vito Plut edini pravi napadalec Hita Gorice.

Na sredino igrišča se vrača Miha Mevlja, prav tako so za nastop pripravljeni vsi, ki so že dalj časa v polnem pogonu. 

Trener domačega moštva David Peršič se je ob pogledu na tokratno tekmo sprva ozrl nekaj dni nazaj: ''Res škoda za izgubljenimi priložnostmi na tekmi v Domžalah. Bili smo v igri za zmago, a iz čistih priložnosti žal nismo zadeli. Toda pot je prava. Zagotovo je bilo prisotne nekaj grenkobe. Tudi zaradi tega je današnja tekma pomembna. Fantje morajo pokazati karakter, ponoviti pristop in igro. Upam, da se nam bo ta kanček sreče vrnil že na tekmi proti Triglavu. Pričakujem težak boj, v katerem bo odločala zbranost.''

Na letošnjih medsebojnih tekmah sta moštvi zabeležili po eno zmago. Novogoričani so z 2:1 dobili jesensko domačo tekmo, na povratnem srečanju pa so bili z 0:2 boljši Kranjčani.

Kako bo tokrat? Ob 18. uri vabljeni v Športni park, kjer boste na delu znova videli plejado mladih in nadarjenih igralcev. Upamo na domačo zmago! Gremo, fantje!

ND Gorica tudi za današnjo domačo tekmo pripravlja spremljevalni program. Kot običajno bo na sporedu nagradna igra v streljanju na mala nogometna vrata. Ob polčasu se bo predstavila ekipa U-12, nogometaše pa bo na igrišče pospremila selekcija U-8.