Mlajše selekcije: dve zmagi, en remi

Nova Gorica, 06.04.2011

V soboto v Športnem parku kar tri tekme

Kot običajno smo na nd-gorica.com tudi tokrat pripravili pregled tekmovanj v mlajših selekcijah.

Mladinci so v nedeljo na gostovanju pri Triglavu remizirali z 1:1. Domači so povedli v prvem polčasu, v 87. minuti pa je s svojim 11. letošnjim zadetkom izenačil Eljvir Nuriši. Hit Gorica drži tretje mesto.

Še uspešnejši so bili kadeti. Ti so v gorenjski prestolnici zmagali z 1:0. Tekmo je z zadetkom v 15. minuti odločil Tine Kavčič. Novogoričani so trenutno šesti.

Mladinci v soboto ob 17.00 na umetni travi v Športnem parku gostijo enajsterico Drave, kadeti pa se bodo z istim nasprotnikom pomerili dve uri prej. 

Ekipa U-14 je točkovno izenačena s Koprčani na tretjem mestu. Tokrat so belo-modri doma s 4:0 ugnali Belo krajino.

V 13. minuti je domače v vodstvo povedel Klemen Cijan. Na 2:0 je v 51. minuti povišal Jan Humar, trojno vodstvo je Novogoričanom z zadetkom v 60. minuti zagotovil Matija Božič. Končni rezultat je s svojim drugim golom na tekmi v 68. minuti postavil Jan Humar. To je bil že 18. zadetek tega igralca v letošnji sezoni, kar ga uvršča na šesto mesto lestvice strelcev.

Naslednjo tekmo ekipa U-14 igra v soboto na umetni travi v Športnem parku. Ob 13.00 v goste prihaja MND Tabor iz Sežane.

V soboto se nam torej v Športnem parku obeta kar trojni nogometni spored. Ob 13.00 pričenjajo nogometaši U-14, dve uri pozneje kadeti, ob 17.00 pa bodo na zelenico stopili še mladinci. Vljudno vabljeni k ogledu!