V sredo ob 14.30 doma proti Triglavu

Nova Gorica, 24.01.2012

Izjava trenerja Mirana Srebrniča

Kranjski Triglav je drugi nasprotnik nogometašev Hita Gorice v pripravljalnem obdobju na spomladanski del prvenstva.

Potem ko so v soboto ugnali Kranj s 5:1, se Novogoričani že ozirajo k naslednjemu nastopu. V sredo ob 14.30 bodo najverjetneje na stadionu v Športnem parku v Novi Gorici odigrali drugo pripravljalno tekmo.

Stanje v moštvu je dobro. Miha Mevlja se je že priključil treningom ekipe, prav tako Uroš Celcer, ki se je v preteklih dneh ubadal z manjšimi težavami. Danjel Rakušček bo odsoten dalj časa, težave pa  še vedno imata Nejc Mevlja in Goran Galešić, ki vadi po posebnem programu. Kris Jogan je bil v preteklih dneh na bolniški, a bo kmalu nared za napore.

Trener Miran Srebrnič za nd-gorica.com ocenjuje takole: ''Zadovoljen sem s pristopom in zagonom fantov. V soboto so odigrali zelo solidno. Za prvič je bilo v redu. Tudi tekmi proti Triglavu in v soboto proti Šenčurju imata enak značaj. Važno je, da se igralci raztečejo, da ponovno pridobivajo občutek za igro. Fizična priprava je še vedno v prvem planu, tudi tokrat pa bodo z nami igrali nekateri mladinci. Tudi zanje je to obdobje pomembno, da se od blizu spoznajo s članskim nogometom.''
 
Po sredini tekmi bodo belo-modri imeli prost četrtek, nakar jih v soboto čaka tretji dvoboj letos.