Remi v ekstremnih razmerah

Nova Gorica, 02.02.2012

Za belo-modre je zadel Sandi Arčon. Oglejte si tudi fotogalerijo.

Nogometaši Hita Gorice so danes, v četrtek odigrali svojo četrto pripravljalno tekmo. V Medulinu pri Pulju so z 1:1 remizirali proti hrvaškemu prvoligašu NK Inter iz Zaprešića.

V ekstremnih razmerah z močno burjo pri le dveh stopinjah Celzija so v 31. minuti povedli Hrvati.

Belo-modri, pri katerih je nastopilo 20 igralcev, so po lepi akciji celotnega moštva izenačili v 69. minuti. Uspešno je zaključil Sandi Arčon.

Tekma je minila brez prvega trenerja Mirana Srebrniča, ki je zaradi bolezni ostal doma. Moštvo je s klopi vodil njegov kolega Florjan Debenjak.

Ta je po dvoboju posebej za nd-gorica.com povedal: ''V izredno težkih razmerah za igro smo odigrali dobro tekmo. Slabše je bilo v prvem polčasu, medtem ko smo bili v drugem dosti boljši. Tekma je bila v tem trenutku zelo dobrodošla, predvsem zato, ker smo igrali s Hrvati, ki so močni v duelih. Tako smo lahko videli, kje so še naše pomanjkljivosti."  

Novogoričani bodo v petek opravili dva treninga v Taru pri Poreču, v soboto ob 15.00 pa bodo v Rovinju odigrali tekmo z Istro 1961. 

 

Inter Zaprešić: Hit Gorica 1:1 (1:0)

Postava Hita Gorice - 1. polčas: Simčič, Buzeti, Zarifović, Mijatović, Celcer, Vetrih, Kovačević, Martinović, Žigon, Jogan, Franklin Vicente.

Igrali so še: Štrukelj, Gregorič, Popović, Jogan A., Mevlja M., Ndiaye, Stojanović, Arčon, Plut.

 

Fotogalerija:


DSCF5100.JPG

 

 

 

 

DSCF5103.JPG

 

 

DSCF5132.JPG

 

 

 

 

 

DSCF5106.JPG

 

 

 

 

DSCF5135.JPG

 

 

 

DSCF5149.JPG

 

 

 

 

Foto: ND Gorica

ND Gorica - vse pravice pridržane!