Nejc Mevlja bo odsoten dalj časa

Nova Gorica, 09.02.2012

Sezona je zanj že zaključena

Kot je znano, so v sredo nogometaši Hita Gorice odigrali pripravljalno tekmo proti Rudarju. Strokovni štab tudi tokrat ni mogel računati na zelo obetavnega branilca Nejca Mevljo, ki se je pred kratkim z ankaranske Ortopedske bolnišnice Valdoltra vrnil s sila neprijetno novico.

V nedavni prometni nesreči je namreč član ND Gorica in slovenske mlade reprezentance U-21 utrpel hudo poškodbo kolena. Ugotovljeno je, da ima poškodbo kolenskih vezi, kar pomeni skorajšnjo operacijo in dolgotrajno zdravljenje. Nejc je tako z letošnjo sezono že zaključil.

Nejc je v teh težkih trenutkih spregovoril za nd-gorica.com: ''Kaj naj rečem. Počutim se zelo slabo, v bistvu, kot da bi se mi podrl svet. Po zame in za ekipo zelo uspešnem jesenskem delu prvenstva smo vsi skupaj pričakovali uspešno nadaljevanje naše zgodbe. Verjamem v soigralce in ekipo, da bo uspela zadržati to odlično drugo mesto,'' je dejal Mevlja in dodal:

''Na žalost je življenje tako, da pridejo tudi težke preizkušnje. Čez približno tri tedne me čaka operacija in potem približno polletno okrevanje. Seveda bo odvisno, kako bo rehabilitacija potekala. Kljub velikemu šoku sem odločen, da se z delom vrnem na igrišča.''

Nejcu Mevlji vsi skupaj želimo vse najboljše tako pri operacijskem posegu kot pri rehabilitaciji. Drži se, Nejc!