Uspešna generalka mladincev

Nova Gorica, 09.08.2012

Mladinska ekipa HITa Gorice je na zadnji prijateljski tekmi pred začetkom prvenstva visoko premagala člane iz Renč. Varovanci trenerja Iztoka Kavčiča so bili tokrat boljši kot na zadnjih tekmah in zmagali s 4:0.

 

V prvi postavi so priložnost na igrišču dobili:

Mavrič Matej, Curk Jani, Tragin Luka,  Kodermac Leon, Kavčič Tine, Kavčič Bine, Džuzdanovič Amel, Kolenc Jaka, Vižintin Blaž, Kadrija Valdrin in  Neškovič Jani


V nadaljevanju so na igrišče stopili še:

Fabricijo Matjaž, Muratovič Miralem, Zupan Miha, Curk Jure, Codromaz Alessio, Pahor Žiga, Simčič Zuljan Miha in Kavčič Aljaž


Mrežo gostov je najprej zatresel Tragin Luka ter nato dvakrat Neškovič Jani. Za končni rezultat 4:0 pa je zadel še Zupan Miha.

 


O tekmi:


Iztok Kavčič, mladinski trener:
"Na zadnji tekmi pred začetkom prvenstva smo odigrali dobro in si priigrali zmago za dvig samozavesti pred gostovanjem v Novem Mestu. Ekipa je odigrala bolje kot na zadnjih dveh pripravljalnih tekmah, ko smo dobivali preveč golov. Tokrat je obramba delovala bolj prepričljivo in tudi v napadu smo bili bolj učinkoviti. Za nami je mesec napornih priprav, kjer smo poleg tempiranja forme iskali še primerne rešitve za udarno enajsterico. Fantje zavzeto trenirajo, počasi se vidi napredek ekipe v vseh fazah igre in to je v tem trenutku najpomembnejše. Konkurenco imamo na vseh igralnih mestih zato se bo potrebno vedno znova dokazovati, na treningih in tekmah. Potrebujemo še kakšen teden, da našo igro še izboljšamo. Kljub temu mislim, da bi lahko že v nedeljo uspešno štartali v prvenstvo. Čaka nas izredno zahteven nasprotnik, ki pa lahko "pade" ob dejstvu da ponovimo vsaj takšen pristop in zbranost iz zadnje pripravljalne tekme!"

Nekaj utrinkov s tekme: