V soboto predzadnji dvoboj v Športnem parku

Nova Gorica, 16.05.2013

Ob 17. uri proti Triglavu iz Kranja

Gorica bo v soboto ob 17. uri v Športnem parku odigrala predzadnjo tekmo tega prvenstva pred domačimi gledalci. Do konca tekmovanja nato belo-modre čaka še gostovanje v Domžalah in domači dvoboj z Rudarjem.

Zadnje tekme so vrnile nekaj zadovoljstva na obraze igralcev in strokovnega vodstva. Zmagi v Celju in prot Aluminiju sta bila odlična dosežka. Kot takega lahko označimo tudi remi na Bonifiki, čeprav so bili Novogoričani po igri sodeč pred vrati zmage in bi lahko tako iztržili še več.

V sobotnem dvoboju proti Triglavu trener Miran Srebrnič ne bo mogel računali na kaznovanega Amedeja Vetriha. Vsi ostali so nared za igro. Tudi gostje bodo oslabljeni, in sicer brez prvega strelca Enisa Đurkovoča in Vlada Šmita.

Ekipi imata na šestem mestu enako število točk. V letošnjem prvenstvu so Kranjčani dobili obe tekmi na domačem igrišču, jesenski dvoboj v Športnem parku pa se je končal z 2:2. Tedaj sta za belo-modre zadela Amedej Vetrih, ki ga tokrat ne bo na zelenici, ter Kris Jogan, ki je pozimi zapustil moštvo.