Grudina po tekmi z Dravogradom

Nova Gorica, 04.08.2019

Plavo-beli so na prvem letošnjem gostovanju premagali Dravograd z rezultatom 1:3. Svoje poglede na srečanje, občutke ob doseženem zadetku in pričakovanja za derbi s Koprom nam je zaupal Rok Grudina.

Pravi, da so obračun dobro odigrali, a bodo morali nekatere elemente igre še nekoliko dodelati: "Tekmo smo dobro začeli. V prvem polčasu smo imeli veliko priložnosti in zabili dva zadetka. Enako kot na prvi tekmi, smo bili tudi tokrat ranljivi na protinapade, zato bomo morali na tem področju v prihodnje nekaj narediti."

Goriški vezist je postavil končni rezultat tekme: "Zadetka sem zelo vesel. Vedno je lepo, ko lahko z golom pripomoreš k boljšemu rezultatu ekipe. Osvojili smo nove tri točke in nadejam se, da bomo nadaljevali v takem ritmu."

V naslednjem krogu se bodo plavo-beli pomerili s Koprom:"Pričakujemo težko tekmo in vemo, da so kvaliteten nasprotnik. Biti bomo morali zelo pozorni v obrambi, saj bodo Koprčani naše napake izkoristili. Zelo pomembno pa bo tudi, da bomo v napadu zbrani in učinkoviti."